Adatkezelés

Adatvédelmi tájékoztató

A Napfényes Élet Alapítvány (továbbiakban Adatkezelő) az online értékesítés és tanfolyami regisztráció, hírlevél feliratkozás, nyereményjáték tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag értesítések, részvétellel, vásárlással vagy postázással kapcsolatos kötelezettsége (pl. számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált érdeklődők az online felületen megadott személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt. 1.
Az adatkezelő e-mail címe: info@napfenyes.hu
Az adatkezelő telefonszáma: 06-1-311-9999; 06-30-311-9999

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-87416/2015

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a)

Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez:
A felhasználó a regisztrációnál, vásárlásnál, megrendelésnél, hírlevél feliratkozásnál, nyereményjátékban való részvételnél kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre:
Regisztrálók, hírlevél feliratkozók, webáruház vásárlók, nyereményjátékokban résztvevők 

A kezelt adatok köre:
A regisztrálók által a regisztráció során megadott, illetve a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok:
név, elérhetőség (telefon, email), szállítási cím, számlázási cím

Az adatgyűjtés célja:
Információközlés, tanfolyamok visszaigazolása, megrendelések teljesítése, számlázás, nyeremények kézbesítése, hírlevelek kiküldése. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
A szállítmányozási és futárszolgálati cégek munkatársai 

Az adatkezelés időtartama:
Az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően, illetve a tanfolyami részvételt követően a jogszabályoknak megfelelő időtartamon belül törlésre kerülnek. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
– személyes adatainak helyesbítését, 
– személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

Ha korábban megrendelést vagy regisztrációt küldött el, akkor a megrendeléshez vagy visszaigazoláshoz az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

2018-08-17T11:48:02+00:00

Napfényes Tanfolyamok az alapítvány szervezésében:

Önismereti tanfolyamok

Lelkiség, önismeret

JANUÁRTÓL EMELKEDIK AZ ÁRA!
2018. november 24-25. (Szo-V), 10-17h
2019. január 19-20. (Szo-V), 10-17h
A tanfolyamot 2 változatban – hétvégi és hétköznap esti – is rendszeresen meghírdetjük.
A Sajátmese a lélek számára olyan éltető erők forrása, mint a test számára a finom és egészséges táplálék. A lélek ugyanúgy éhezi a mesét, mint a test az ételt.

ÚJ VIDEÓ!
2018. október 27-28. (Szo-V), 9-17h
Az Enneagram általi felismerések révén jobban megértheted magad, felszabadulhatsz és lehetőséget kapsz, hogy teljesebb életet élj!

ÚJ TANFOLYAM!
4 alkalmas gyakorlati tanfolyam, melyben kulcsokat kapsz a sikereses élet legfontosabb témáihoz:
Bátorság, megvalósítóerő, belső harcos • Célok, motiváció, értékrend • Önbizalom, magabiztosság, bizalom • Pénz, siker, hivatás • Elengedés, elfogadás, önelfogadás • Szabadság, függetlenség, tudatosság • Öröm, játék, spontaneitás – a Belső Gyermek gyógyítása

ÚJ TANFOLYAM!
A párkapcsolati enneagram tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

A NAPFÉNYES GYÓGYKÖZPONTBAN!
Ízelítő a témákból:
A természetes táplálkozás alapjai, méregtelenítő módszerek • A légzés hatalma – légzőgyakorlatok és hatásaik • Gerincpanaszok megelőzése és gyógyítása • Pszichoszomatika és stresszoldás – a betegségek lelki háttere • Vizuális diagnosztika – a betegségek jelei testünkön

Az egyes csakrákhoz tartozó erőink aktiválására, és az egyéni elakadások kezelésére a meseterápia segítségével.

Az Enneagram II. tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

Önismereti tanfolyamok

Művészet, kreativitás

VIDEÓ!
2019. január 26-27. (Szo-V), 9-16h

BETELT! 2018. nov. 15-től, 18-20h
– 5 alkalom csütörtök esténként

ÚJ TANFOLYAM!
BETELT! 2018. október 28. (V), 9-16h
Ez a kurzus arról szól, hogyan lesz a művészeted még inkább olyan, ami téged fejez ki, ami igazán Te vagy azáltal, hogy minél inkább elszakadsz a másolástól és a saját belső kifejező erődet kezded el belevinni az alkotás folyamatába.

BETELT! 2018. október 1-től, 18-20h
– 5 alkalom hétfő esténként

2018. október 4. (Cs), 18-21h
2018. október 18 (Cs), 18-21h
2018. október 25. (Cs), 18-21h
BETELT! 2018. november 8. (cs), 18-21h



ÚJ VIDEÓ!



Üvegfestészet és Szakrális Geometria workshop

Önismereti tanfolyamok

Spiritualitás

ÉVENTE CSAK EGYSZER INDÍTJUK!
BETELT!2018. október 10-től, 18-20h
– 7+1 alkalom szerda esténként
Ízelítő a témákból:
A csakrák működése és sajátosságaik • csakrakapcsolatok • a hozzájuk kapcsolódó életterületek, betegségek • az egyes csakrákhoz tartozó pozitív és negatív elementálok • a harmonikus és diszharmonikus működésről • a csakrák tisztítása és erősítése

ÉVENTE CSAK EGYSZER INDÍTJUK!
Ízelítő a témákból:
A földfejlődés és emberiségfejlődés kiemelkedő eseményei Krisztustól napjainkig • Michael-impulzus • az 52 szellemi alapelv • a közteslét eseményei • a Szent Grál titkai • egészség, betegség, gyógyulás • damaszkuszi élmény

A szellemtudományi haladó tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már elvégezték Az ember és a létezés titkai – bevezetés a szellemtudományba alaptanfolyamot, illetve azoknak, akik már rendelkeznek az alapvető szellemtudományos ismeretekkel.

ÉVENTE CSAK EGYSZER INDÍTJUK!
Ízelítő a témákból:
Az ember és a világ szellemi felépítése • tudatszintek • planetáris inkarnációk, a Föld létének szellemi háttere • karma és reinkarnáció • angyalok és ellenerők • szellemi praxis • beavatás és megvilágosodás

Manifesztum 116. szám – 2018. szeptember-október

  • Magyar királyok és uralkodók – 9. rész: IV. Béla
  • Majommá tett emberiség – avagy az evolúcióelmélet kritikája
  • A sárkánynak meg kell halnia – a mese időtlen orvosság gyermeknek és felnőttnek
  • Az allergiákról – nem csak betegeknek
  • Emlékezz a halálra! – mert beragyogja az életet… könyvajánló: Paul Kalanithi – Elillanó lélekzet
  • Michael-impulzus a tudati lélek korában – Szent Mihály ünnepe a szellemtudomány fényében
  • Interjú Uta Listl beszédművésszel
  • A máj mint az egészség kulcsa – hogyan segíthetjük májunkat a Bach-virágterápia révén?
  • Zavar az avar? – gereblyézés, avarégetés, fűnyírás – valóban szükséges?
  • A hely – filmajánló
  • Vegán receptek
  • Mesék

Bővebben…

Kiadványaink

Egészséges életmód alapjai Manifesztum
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon
előadásainkról, kiadványainkról, induló tanfolyamainkról!

Email értesítő feliratkozás
Napfényes Élet Alapítvány (főmenü)

Napfényes Élet Alapítvány