Adatkezelés – Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT – Napfényes Élet Alapítvány

1. A NYILATKOZAT CÉLJA

1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a Napfényes Élet Alapítvány (Székhely: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt. 1; Cégjegyzékszám: 00 18 095056; Adószám: 18095056-2-41) által a következő internetes oldalakon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse:


2. ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

Név: Napfényes Élet Alapítvány
Székhely: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt. 1
Telefonszám: 1/311-9999, 30/311-9999
Email cím: info@napfenyes.hu
nyilvántartási szám: NAIH-87416/2015


3. A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE:

3.1) A felhasználó a vásárlás során a következő személyes adatait köteles megadni:

Név
Lakcím
Telefonszám
Email cím
Számlázási cím

Továbbá a felhasználó, nem vásárlási céllal történő adatainak rögzítése során az alábbi adatok kerülnek elkérésre:

Név
Email cím

3.2) A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

3.3) A rendszer használata során a fizetési szolgáltató által generált, a felhasználót azonosító számsor továbbításra kerül az Adatkezelő részére.


4. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA, MÓDJA ÉS CÉLJA

4.1) Az adatkezelő jogalapja a felhasználó személyes adatainak kezelésére a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja alapján.

4.2) Az adatkezelő jogszabályi felhatalmazás alapján, a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

4.3) A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor. A személyes adatok kezelésének célja a www.napfenyes.huwww.napfenyestanfolyamok.huwebaruhaz.napfenyes.huwww.napfenyesfesztival.huwww.manifesztum.hu honlapokon keresztül biztosított szolgáltatások nyújtása:

  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról, hírlevelek küldése
  • ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, vevői reklamációk, megrendelések intézése
  • piackutatás, piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása.

Alapítványunk– a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Napfényes Élet Alapítvánnyal fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

4.4) Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme. A weboldalak használata során a  www.napfenyes.huwww.napfenyestanfolyamok.huwebaruhaz.napfenyes.huwww.napfenyesfesztival.huwww.manifesztum.hu egy, az adott oldalletöltéshez kapcsolódó sütit („session cookie”-t) állít be a felhasználó böngészőjében. Ezt a “sütit” bármikor kitörölheti a böngészőben található „sütik törlése” opcióval.

4.5) Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek, vagy hatóságok számára történő kiadása – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.


5. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

5.1) A regisztráció és www.napfenyes.huwww.napfenyestanfolyamok.huwebaruhaz.napfenyes.huwww.napfenyesfesztival.huwww.manifesztum.hu internetes oldalak szolgáltatásainak használata során megadott személyes adatok kezelése a felhasználói adatok törléséig tart.

5.2) Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.


6. SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBÍTÁSA ÉS FELDOLGOZÁSA

6.1) A www.napfenyes.huwww.napfenyestanfolyamok.huwebaruhaz.napfenyes.huwww.napfenyesfesztival.huwww.manifesztum.hu internetes oldalak szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a felhasználó személyes adatait jogosult továbbítani az alábbi jogi személyek irányába:

  • Barion Payment Zrt

6.2) A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

6.3) A www.napfenyes.huwww.napfenyestanfolyamok.huwebaruhaz.napfenyes.huwww.napfenyesfesztival.huwww.manifesztum.hu internetes oldalak szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a következő adatfeldolgozót veheti igénybe:

SalesAutopilot Kft.
Az adatfeldolgozó címe: 1089 Budapest, Golgota utca 3.
Az adatfeldolgozás helye: 1 Burlington Rd, Dublin 4, Ireland
Az adatfeldolgozási technológia: Információs rendszerrel


7. FELHASZNÁLÓI JOGOK ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

7.1) Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus úton adja meg a kért tájékoztatást.

7.2) A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni.

7.3) A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabályok (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.4) Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt. 1
Email: info@napfenyes.hu

7.5) A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.


8. HÍRLEVELEK

8.1) A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.


9. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

9.1) Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.2) Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításairól szóló tájékoztatást közzéteszi a www.napfenyes.hu weboldalon. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással tudomásul veszi a módosított nyilatkozatban foglaltakat.


2019. 09. 11. 
Napfényes Élet Alapítvány

2019-09-11T09:42:27+00:00

Napfényes Tanfolyamok az alapítvány szervezésében:

Önismereti tanfolyamok

Lelkiség, önismeret

2019. november 30. – december 1. (Szo-V), 9-16h
Az Enneagram haladó tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

KECSKEMÉTEN!
2019. október 10-től, 18-20h
– 5 alkalom csütörtök esténként
5 alkalmas tanfolyam, melyben kulcsokat kapsz a sikereses élet legfontosabb témáihoz:
• Hála, öröm, boldogság
• Kezdeményezés, megvalósítóerő, bátorság
• Önelfogadás, önbecsülés, önszeret
• Célok, értékrend, motiváció
• Bizalom, elfogadás, szeretet

KATTINTS IDE AZ INGYENESEN LETÖLTHETŐ
BÖJT-KALAUZÉRT!
(A böjt hatásai – tények és tévhitek)
2019. október 19-23. (szombattól szerdáig), 5 nap / 4 éjszaka
FESTŐI KÖRNYZETBEN, A PILISBEN!
Szeretettel várjuk az egészséges életmód iránt érdeklődőket és a testi-lelki megújulásra vágyókat egy szakemberek által vezetett ötnapos böjttáborba! A tábor során a közös böjtölés mellett testmozgás, művészeti foglalkozások és az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások teszik tartalmassá a programot.

KATTINTS IDE AZ INGYENESEN LETÖLTHETŐ
TÁJÉKOZTATÓ ANYAGÉRT AZ EGYES
KARAKTEREKRŐL!
2019. szeptember 21-22. (Szo-V), 9-16h
Az Enneagram általi felismerések révén jobban megértheted magad, felszabadulhatsz és lehetőséget kapsz, hogy teljesebb életet élj!

KATTINTS IDE AZ INGYENESEN LETÖLTHETŐ
TÁJÉKOZTATÓ ANYAGÉRT
A SAJÁTMESE MÓDSZERRŐL!
2019. október 5-6. (Szo-V), 10-17h
2019. november 23-24. (Szo-V), 10-17h
A tanfolyamot 2 változatban – hétvégi és hétköznap esti – is rendszeresen meghirdetjük.
A Sajátmese a lélek számára olyan éltető erők forrása, mint a test számára a finom és egészséges táplálék. A lélek ugyanúgy éhezi a mesét, mint a test az ételt.

2019. szeptember 16-tól, 18-21:30h
– 7 alkalom hétfő esténként
Az egyes csakrákhoz tartozó erőink aktiválására, és az egyéni elakadások kezelésére a meseterápia segítségével.

A párkapcsolati enneagram tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

Az Enneagram haladó tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

Önismereti tanfolyamok

Művészet, kreativitás

2019. december 7-8. (Szo-V), 10-17h
Kétnapos festőtanfolyam, mely segít neked abban, hogy a kezdő lépéseket megtedd az akrilfestés birodalmában.

2019. október 26-27. (Szo-V), 10-17h
Ismerkedj meg a vízfestés alapvető technikáival és fess le bármit, amit csak szeretnél!

2019. november 7-től, 18-20h
– 5 alkalom csütörtökönként
Ennek az eszköznek széles a hegye, így a húzott vonalvastagság variálható. A vonal irányával és a hegy tartási szögével szabályozható, hogy milyen vastag vonal kerül a papírra.

MÁR MISKOLCON IS!
MISKOLCON: 2019. október 26-27. (Szo-V), 9-16h
BUDAPESTEN: 2019. november 23-24. (Szo-V), 9-16h
Lenyűgöznek a piramisok? • Érdekelnek az ősi szimbólumok összefüggései? • Szívesen elmélyülnél érdekes szerkesztésekben? • Különleges testeket építenél? • Milyen titkokat rejt egy egyszerű forma? • Hogyan fedezhető fel a geometria titkos nyelvezete? • Mi a jelentősége egy alakzatnak?
Szimbólumokról és jelentésükről különleges megközelítésben…

2019. október 15. (K), 18-21h
2019. november 7. (Cs), 18-21h
2019. november 14. (Cs), 18-21h
2019. november 28. (Cs), 18-21h
2019. december 12. (Cs), 18-21h

Szakadj el a másolástól és fedezd fel egyéni festészeti stílusod!

Segítünk Neked jobbá válni abban, hogy bátran szembenézz az új kihívásokkal. Légy egyedi és válj kreatív, alkotó emberré!

Tanuld meg, hogyan fess másolás nélkül egyedi stílusú képet!

Minden festő elkezdte valahol. Ha olajjal szeretnél festeni, kezdd itt!

Készíts minél több egyedi képet olajjal! Szabadítsd fel a benned lévő kreativitást!

A hegyes toll vonalvastagsága attól függ, mekkora erővel nyomjuk rá a papírra. A hajszálvékony vonaltól a több milliméteresig terjed a szélessége. Kiválóan alkalmas folyóíráshoz és díszített betűkhöz.

Üvegfestészet és Szakrális Geometria workshop

A szépírás csúcsa az ecsettel írás. Nagy kézügyességet és kontrollt igényel, cserébe a legyszebb és leginkább élettel teli betűformákat adja.

Önismereti tanfolyamok

Spiritualitás

ÉVENTE CSAK EGYSZER INDÍTJUK!
2020. február 5-től, 18-20h
– 8 alkalom szerda esténként
Ízelítő a témákból:
Az ember és a világ szellemi felépítése • tudatszintek • planetáris inkarnációk, a Föld létének szellemi háttere • karma és reinkarnáció • angyalok és ellenerők • a köztes lét eseményei • szellemi praxis • beavatás és megvilágosodás

ÉVENTE CSAK EGYSZER INDÍTJUK!
2019. október 9-től, 18-20h
– 7+1 alkalom szerda esténként
Ízelítő a témákból:
A csakrák működése és sajátosságaik • csakrakapcsolatok • a hozzájuk kapcsolódó életterületek, betegségek • az egyes csakrákhoz tartozó pozitív és negatív elementálok • a harmonikus és diszharmonikus működésről • a csakrák tisztítása és erősítése

ÉVENTE CSAK EGYSZER INDÍTJUK!
Ízelítő a témákból:
A földfejlődés és emberiségfejlődés kiemelkedő eseményei Krisztustól napjainkig • Michael-impulzus • az 52 szellemi alapelv • a közteslét eseményei • a Szent Grál titkai • egészség, betegség, gyógyulás • damaszkuszi élmény

A szellemtudományi haladó tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már elvégezték Az ember és a létezés titkai – bevezetés a szellemtudományba alaptanfolyamot, illetve azoknak, akik már rendelkeznek az alapvető szellemtudományos ismeretekkel.

Manifesztum 121. szám – 2019. szeptember-október

  • Magyar királyok és uralkodók – 10. rész: Mária és Zsigmond
  • A tudomány téveszméi – 3. rész
  • …és ne vígy minket kísértésbe… – a Miatyánk egy sorának újrafordításáról
  • Gyermekkori sérüléseink gyógyítása – Az anyaseb
  • A két korona: Szent Maximilian Kolbe élete – filmajánló
  • Michael-impulzus a tudati lélek korában –Szent Mihály ünnepe a szellemtudomány fényében, 2. rész
  • A Szent Korona rejtett üzenete a számok, az arányok és a formák tükrében – 2. rész
  • Posztromantikus stressz-szindróma – Mit tehetsz, ha kihűlni látszik a szerelem?
  • A döntés a Te kezedben van – könyvajánló
  • Az emésztés és a depresszió
  • Mese: A rozsdás lovag

Bővebben…

Kiadványaink

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapj
előadásainkról, kiadványainkról és induló tanfolyamainkról!

Email értesítő feliratkozás
Napfényes Élet Alapítvány (főmenü)

Napfényes Élet Alapítvány