Enni vagy nem enni? – A húsfogyasztás következményei
A húsfogyasztás egészségügyi, morális és gazdasági hátrányai Ez a cikksorozat, mint a címéből már sejthető, azt a kényes kérdést fogja boncolgatni, h
1/311-9999, 30/311-9999 | info@napfenyes.hu
A húsfogyasztás egészségügyi, morális és gazdasági hátrányai Ez a cikksorozat, mint a címéből már sejthető, azt a kényes kérdést fogja boncolgatni, h
"Vannak bizonyos tradíciók, amelyek oly mélyen beivódtak a társadalom tudatába, hogy felülvizsgálatuk közel azonos a szentségtöréssel. Ezeknek a szen
A természetes szénhidrát az egyik fő táplálékunk, ezzel szemben a finomított cukor számos betegség forrása. A legfőbb ok, amiért ártalmunkra van, az,
Elhagyandó Helyette fogyasztható hús elhagyandó (átmenetileg helyettesítheti: szejtán (búzahús), szója) tojás elhagyandó, "kötőanyagként" h
„Csak egyetlen betegség létezik: a méreglerakódás.” (Romolo Mantovani) A mérgek a civilizációs életmód következtében jutnak a szervezetbe.
„A savas táplálkozás a szervezetben savanyú anyagcseretermékeket halmoz föl, ami számos betegség táptalaja.” (Dr. Meyer) „Amennyiben túl sok savas an
Vitamin Jelentősebb forrásai A (retinol) Répa, paradicsom, kelkáposzta, spenótlevél, brokkoli, cékla, sárgabarack, áfonya, sárgadinnye, csipkebo
Tápegész - A nyers növényi ételek természetes formájukban fogyaszthatók. Vitaminokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdagok. A növények eg
Támogassuk a szervezet hajnaltól délig tartó tisztulási periódusát bőséges folyadékbevitellel, illetve gyümölcsök fogyasztásával! Ebben az időszakban