Tudnivalók az online nézhető előadásokról:

  • Az élő előadások hiányában elkezdtük a korábbi előadások online videó formájában való feltöltését. Ezek számát folyamatosan növeljük, így a DVD és a CD formátum mellett egyre több előadás online videó formájában is megvásárolható lesz.
  • Az előadások megtekintéséhez csak egy korszerű böngészőprogramra van szükség (Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari).
  • A fizetés feldolgozását követően a rendszer email-ben küldi el az előadás online megnézéséhez szükséges hozzáférési adatokat.
  • Bankkártyás fizetés esetén ez a vásárlás után azonnal megtörténik, banki átutalás esetén pedig akkor, amikor munkatársunk regisztrálja a beérkező pénzösszeget. Munkatársaink a fizetések feldolgozását munkaidőben végzik, így hétvégi vagy esti utalás esetén a következő munkanapon tudjuk leghamarabb a befizetést nyugtázni.
  • A megtekintési jog csak magáncélú felhasználásra szól, és csak a megvásárló személyére vonatkozik. A megvásárolt jog más személyre át nem ruházható.
  • A vásárlással a vevő elfogadja a felhasználási feltételeket.
  • A megtekintési jog, vagyis az előadáshoz való hozzáférés 1 évre szól a fizetés nyugtázását, vagyis a vásárló számára a videó elérhetővé tételét követően.
    Az előadás letöltése, továbbadása, engedély nélküli felhasználása és engedély nélküli nyilvános vetítése tilos!
  • A megtekinthető előadások listája webáruházunkban: https://webaruhaz.napfenyes.hu/termekkategoria/eloadasok-online/
online eloadas

Online előadások részletesen

varadi tibor

1995 óta több mint 1000 előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó heti rendszerességű előadások mellett minden évben tart tanfolyamokat és táborokat is.

Új hozzáállásra hívja fel a figyelmet azzal, hogy az embert mint test-lélek-szellem hármasságát vizsgálja. Szükségesnek tartja ezen ismeretek terjesztését, közérthető módon megvalósítható módszereket kínálva egy harmonikusabb, teljesebb élethez.

Bővebben…

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége 1993 óta osztja ki a természetgyógyászat, az egészséges életmód és az ezotéria területén kiemelkedő tevékenységet folytató szakembereknek az év Természetgyógyászatért-díját.  

A 2009-es év egyik díjazottja Váradi Tibor, akit természetgyógyászati és ezoterikus oktatói, illetve írói munkásságáért ismertek el.

Bővebben…

Végzettség:
1989 – 1993    Madách Imre Gimnázium (gimnáziumi érettségi)
1995 – 2000    A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (filozófiai és vallásbölcsész diploma)
1995 – 1998    Mantra Szabadegyetem
1995 – 1997    One Brain, Touch for Health, Brain Gym kineziólógia képzések
1996 – 1997    Jungiánus pszichológiaképzés
2000    ETI természetgyógyászat vizsga

Bővebben…