Nevei: Szakrális csakra / Nemi csakra / Szexcsakra (Svadistana csakra)

A szakrális csakra a köldök alatti hasrészen helyezkedik el. Alapttémái: a kreativitás, alkotás, nemiség, szexualitás, párkapcsolat. Összeköt minket a másik nemmel.

Nemi csakra betegségei: vékonybél-, nemi szervek betegségei

Szakrális csakráról kép

A szakrális csakra erősítése, a szakrális csakra gyógyítása

Minden csakra szinthez tartoznak színek, ásványok, illóolajok és akár tevékenységek, gyakorlatok, amivel az adott csakraszintet harmonizálni, erősíteni, gyógyítani lehet.

Nemi csakra színe: narancssárga

Nemi csakra ásványai: borostyán, karneol, holdkő

Nemi csakra illóolaja: ilang-ilang, szantál, kardamon

Nemi csakra erősítése: alkotás, tudatosság a táplálkozás és szexualitás területén

SZAKRÁLIS CSAKRA GYAKORLAT – FÉNYGÖMB FELVEZETÉSE

Képzeld el, hogy a kettes csakra erőiből egy izzó narancsszínű gömb alakul ki a medenceüregben. Légzésed segítségével vezesd föl a fénygömböt a köldökcsakrába és színezd át sárgára. Majd vezesd tovább a fénygömböt a szívcsakrába, ahol alakítsd át zöld színűvé. A légzés segítségével a felvezetést végezd egészen a koronacsakráig, a csakraszíneknek megfelelően.

A többi csakrához tartozó gyakorlatot itt találod >>

A 7 csakráról itt olvashatsz bővebben >>


7 csakra

Érdekelnek a csakrák részletesebben?

Gyere el 7+1 alkalmas csakratanfolyamunkra!

ÉVENTE EGYSZER INDUL! 2023. október 11-től szerdai napokon, 18:00–20:30-ig (7+1 alkalom)

A csakratanfolyamon megtudhatod, hogyan tudod megtisztítani, aktivizálni a csakráidat. Megismerheted a minden csakra jelentőségét, hozzá tartózó szín, drágakövet, betegségeket.
Az egyes alkalmak végén az adott csakrához tartozó meditáció is lesz!

hét csakra elhelyezkedése

A szerző

Váradi Tibor

Váradi Tibor

1995 óta több mint 1000 előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó heti rendszerességű előadások mellett minden évben tart tanfolyamokat és táborokat is. Új hozzáállásra hívja fel a figyelmet azzal, hogy az embert mint test-lélek-szellem hármasságát vizsgálja. Szükségesnek tartja ezen ismeretek terjesztését, közérthető módon megvalósítható módszereket kínálva egy harmonikusabb, teljesebb élethez.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag stb.) bármilyen formában történő reprodukálása, terjesztése és értékesítése. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
Bővebben a szerzői jogokról >>

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Categories: Csakrák

Kapcsolódó cikkek